За търговци За търговци  
Условия за търговци на едро


Онлайн магазин "Дънстар ООД" предлага изключително разнообразие от детски и бебешки дрехи и комплекти, обувки и аксесоари.
За да станете наш клиент се изисква единствено желание. При пазаруване е достатъчно да изпишете избраните кодове над снимките на продуктите на е-майл- формата ни за поръчки по- долу или да ги поръчате по телефона.

Пазаруването става на серии !

Доставката се извършва от куриерска компания, която предлага преференциални цени за нас в следващите работни дни или на следващия ден..


Телефони за връзка: 0878/ 881630


E-mail: dunstarltd@gmail.com
Вашето име:
Вашият e-mail:
Телефон за връзка:
Съобщение:


Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички снимки и описанията на продуктите и други текстове и материали, публикувани в сайта, са собственост на Dunstarltd.com, освен ако изрично е посочено друго.
Публикуване на снимкови материали и текстови описания се допуска само след писмено съгласие на Dunstarltd.com, посочване на източника и добавяне на линк към www.dunstarltd.com.
Използването или копирането на снимки и техните описания, публикувани в сайта е строго забранено! Съгласно чл.3, ал.1, т.7 от ЗАПСП същите представляват обект на Dunstar LTD и прилежащите им авторски права. Всички нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона на основание чл. 95б, вр. с чл.94 ЗАПСП, вр. с чл.45 от ЗЗД, вр. с чл.52 от ЗЗД и чл.84, ал.3 от ЗЗД.

За търговци - Детски Дрехи от Англия, Онлайн Магазин за Маркови Рокли, Обувки и Дрешки внос от Англия
 
ПРОДУКТИ

   КОШНИЦА

   ТЪРСЕНЕ