Monsoon  Monsoon  


Monsoon - Детски Дрехи от Англия, Онлайн Магазин за Маркови Рокли, Обувки и Дрешки внос от Англия

Марката Monsoon е основана през 1973 г. от дизайнера Peter Simon, който дотогава се занимава с продажби на вълнени палта, а после започва да прави дрехи с етно щампи. Марката залага на етно направлението.

Оттогава етно направлението в стила е основополагащо за марката, като в колекциите се отразява културата на най-различни страни, като например, Афганистан.

Тази пролет в допълнение на основната линия облекла, Monsoon пускат и ексклузивна колекция украшения от сребро.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички снимки и описанията на продуктите и други текстове и материали, публикувани в сайта, са собственост на Dunstarltd.com, освен ако изрично е посочено друго.
Публикуване на снимкови материали и текстови описания се допуска само след писмено съгласие на Dunstarltd.com, посочване на източника и добавяне на линк към www.dunstarltd.com.
Използването или копирането на снимки и техните описания, публикувани в сайта е строго забранено! Съгласно чл.3, ал.1, т.7 от ЗАПСП същите представляват обект на Dunstar LTD и прилежащите им авторски права. Всички нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона на основание чл. 95б, вр. с чл.94 ЗАПСП, вр. с чл.45 от ЗЗД, вр. с чл.52 от ЗЗД и чл.84, ал.3 от ЗЗД.

Monsoon - Детски Дрехи от Англия, Онлайн Магазин за Маркови Рокли, Обувки и Дрешки внос от Англия
 
ПРОДУКТИ

   КОШНИЦА

   ТЪРСЕНЕ