NEXT  NEXT  


 NEXT - Детски Дрехи от Англия, Онлайн Магазин за Маркови Рокли, Обувки и Дрешки внос от Англия

NEXT е една от най- големите Английски вериги за дрехи, след Marks & Spencer и Philip Green. За компанията работят едни от най- големите имена в модата Алесандра Амброзио, Ясмин Лебон, Гариел Аубри.

Веригата има над 400 магазина в Обединеното Кралство и Ирландия. Има 50 франчайз клона в Европа, Азия и Средния Изток. Всички те са разположени на главни улици, в големи търгоски центрове и аутлети.

Компанията е основана през 1864 в град Лийдс от шивач на име Joseph Hepworth & Son.

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички снимки и описанията на продуктите и други текстове и материали, публикувани в сайта, са собственост на Dunstarltd.com, освен ако изрично е посочено друго.
Публикуване на снимкови материали и текстови описания се допуска само след писмено съгласие на Dunstarltd.com, посочване на източника и добавяне на линк към www.dunstarltd.com.
Използването или копирането на снимки и техните описания, публикувани в сайта е строго забранено! Съгласно чл.3, ал.1, т.7 от ЗАПСП същите представляват обект на Dunstar LTD и прилежащите им авторски права. Всички нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона на основание чл. 95б, вр. с чл.94 ЗАПСП, вр. с чл.45 от ЗЗД, вр. с чл.52 от ЗЗД и чл.84, ал.3 от ЗЗД.

 NEXT - Детски Дрехи от Англия, Онлайн Магазин за Маркови Рокли, Обувки и Дрешки внос от Англия
 
ПРОДУКТИ

   КОШНИЦА

   ТЪРСЕНЕ